Gaia-X hub NL – online lunchsessie Wetenschap

events in wordcloud

Op dinsdag 14 december, organiseert de Gaia-X hub Nederland specifiek voor wetenschappelijke onderzoeksgroepen of organisaties die geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke ontwikkelingen op het Gaia-X vlak, een kennismakings- en verdiepingssessie.

Deze sessie vindt online plaats, van 12.00 tot 13.30 uur. U kunt zich via deze link aanmelden.

Zowel bij de Nederlandse technische universiteiten als bij een aantal algemene universiteiten zijn onderzoeksgroepen actief die zich bezig houden met onderwerpen die aanhaken op de uitgangspunten van Gaia-X en voor de verdere ontwikkeling relevant zijn.

Vanuit de Nederlandse hub willen we relevant wetenschappelijk onderzoek stimuleren en verbindingen leggen met relevante usecases en andere initiatieven uit de praktijk. Het manifest getiteld “Future Computer Systems and Networking Research in the Netherlands: A Manifesto” levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het wetenschappelijke speelveld.

Graag gaan we met u in gesprek! Heeft u op voorhand een vraag die u graag beantwoord ziet, dan kunt u deze in uw aanmeldformulier aan ons stellen.

N.B. Het manifest kan gevonden worden via https://bit.ly/ManifestoCompSysNL en via https://bit.ly/ManifestoCompSysNLSummary is de management samenvatting beschikbaar.

Share on

Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Datum: 14 december 2021

Tijd: 12:00

Vorm: Digitaal

Bekijk ook

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.