17 en 18 november: Gaia-X Summit 2022

Op donderdag 17 en vrijdag 18 november vindt de Gaia-X Summit 2022 plaats in Parijs en Online.

Tijdens de Gaia-X Summit worden Gaia-X belangstellenden (online) bijgepraat over de strategie van Gaia-X, de ontwikkelingen van de Gaia-X Federation Services, de hubs en de status van de verschillende Lighthouse projecten.

Voor het programma (nog in ontwikkeling) en om deel te nemen verwijzen we graag naar de website van de Europese Gaia-X organisatie, de AISBL.

Datum:

Tijd:

Locatie:

17 november 2022

10:00

Digitaal en op locatie

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie