29 september: Gaia-X Tech Deep Dive (leden en tech community)

Gaia-X nodigt haar leden en tech community graag uit voor de volgende Tech Deep Dive sessie op donderdag 29 september 2022, van 12:15 – 13:00 CET. Het evenement zal virtueel plaatsvinden en de deelnamelink zal via e-mail naar Gaia-X-leden en de technische gemeenschap worden verzonden.

Tijdens deze live sessie zal Gaia-X CTO Pierre Gronlier Trust Anchors uitleggen; wat zijn Trust Anchors en hoe zijn ze relevant zijn voor Gaia-X?

Trust Anchors bieden een manier voor zowel mensen als apparaten om deelnemers aan het ecosysteem te identificeren op een fraude-proof manier waardoor de identiteit niet kan worden verduisterd of vervalst. Hoe gaat dit in zijn werk? De Gaia-X-zelfbeschrijvingen en het machineleesbare document dat cryptografisch is ondertekend met een certificaat dat is uitgegeven door een Trust Anchor, zijn daarin essentieel.

Agenda:
12:15 – 12:20 – Welkom & Introductie – Gaia-X CMO, Vassilia Orfanou
12:20 – 12:40 – Trust Anchors – Gaia-X CTO, Pierre Gronlier
12:40 – 12:55 – Q&A – Gaia-X CTO, Pierre Gronlier
12:55 – 13:00 – Conclusie – Gaia-X CMO, Vassilia Orfanou

Datum:

Tijd:

Locatie:

29 september 2022

12:15

Digitaal

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie