29 september: Gaia-X Tech Deep Dive (leden en tech community)

Gaia-X nodigt haar leden en tech community graag uit voor de volgende Tech Deep Dive sessie op donderdag 29 september 2022, van 12:15 – 13:00 CET. Het evenement zal virtueel plaatsvinden en de deelnamelink zal via e-mail naar Gaia-X-leden en de technische gemeenschap worden verzonden.

Tijdens deze live sessie zal Gaia-X CTO Pierre Gronlier Trust Anchors uitleggen; wat zijn Trust Anchors en hoe zijn ze relevant zijn voor Gaia-X?

Trust Anchors bieden een manier voor zowel mensen als apparaten om deelnemers aan het ecosysteem te identificeren op een fraude-proof manier waardoor de identiteit niet kan worden verduisterd of vervalst. Hoe gaat dit in zijn werk? De Gaia-X-zelfbeschrijvingen en het machineleesbare document dat cryptografisch is ondertekend met een certificaat dat is uitgegeven door een Trust Anchor, zijn daarin essentieel.

Agenda:
12:15 – 12:20 – Welkom & Introductie – Gaia-X CMO, Vassilia Orfanou
12:20 – 12:40 – Trust Anchors – Gaia-X CTO, Pierre Gronlier
12:40 – 12:55 – Q&A – Gaia-X CTO, Pierre Gronlier
12:55 – 13:00 – Conclusie – Gaia-X CMO, Vassilia Orfanou

Datum:

Tijd:

Locatie:

29 september 2022

12:15

Digitaal

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie