Gaia-X Hackathon #5

Op maandag 26 en dinsdag 27 september vindt online de vijfde Gaia-X Hackathon plaats vanuit de Europese Gaia-X organisatie, de AISBL.

De Gaia-X Hackathon is een tweedaags evenement waarbij elke dag wordt bekroond met een presentatiesessie van showcases die componenten en concepten van de Gaia-X-architectuur gebruiken.

De Gaia-X Hackathon wordt op regelmatige tijdstippen georganiseerd als een gemeenschapsevenement door de Europese Gaia-X Association- de AISBL, de Gaia-X Open-Source Software (OSS) Community werkgroep en eco – Association of the Internet Industry.

Doelen

1. Vergroot Gaia-X kennis in de community, stimuleer samenwerking en stel deelnemers in staat om gebruik te maken van de huidige open-source implementaties en codebase
2. Ontwikkel tools voor het maken/valideren van zelfbeschrijvingen
3. Gebruik en verdere ontwikkeling van de Gaia-X Compliance Service en Gaia-X compliant Federation Services
4. Controleer en valideer de Gaia-X-status (met betrekking tot architectuur, specificaties, technologie, processen en algemene voorwaarden) via het creëren van serviceaanbiedingen en integratie van use cases die gebruikmaken van Gaia-X-architectuur en -projecten

Meer informatie en aanmelden

Datum:

Tijd:

Locatie:

26 september 2022

10:00

Digitaal

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie