Gaia-X Hackathon #5

Op maandag 26 en dinsdag 27 september vindt online de vijfde Gaia-X Hackathon plaats vanuit de Europese Gaia-X organisatie, de AISBL.

De Gaia-X Hackathon is een tweedaags evenement waarbij elke dag wordt bekroond met een presentatiesessie van showcases die componenten en concepten van de Gaia-X-architectuur gebruiken.

De Gaia-X Hackathon wordt op regelmatige tijdstippen georganiseerd als een gemeenschapsevenement door de Europese Gaia-X Association- de AISBL, de Gaia-X Open-Source Software (OSS) Community werkgroep en eco – Association of the Internet Industry.

Doelen

1. Vergroot Gaia-X kennis in de community, stimuleer samenwerking en stel deelnemers in staat om gebruik te maken van de huidige open-source implementaties en codebase
2. Ontwikkel tools voor het maken/valideren van zelfbeschrijvingen
3. Gebruik en verdere ontwikkeling van de Gaia-X Compliance Service en Gaia-X compliant Federation Services
4. Controleer en valideer de Gaia-X-status (met betrekking tot architectuur, specificaties, technologie, processen en algemene voorwaarden) via het creëren van serviceaanbiedingen en integratie van use cases die gebruikmaken van Gaia-X-architectuur en -projecten

Meer informatie en aanmelden

Datum:

Tijd:

Locatie:

26 september 2022

10:00

Digitaal

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie