Digicampus hackathon 2022

Om onze complexe samenleving goed te laten functioneren, moeten burgers, overheden en het bedrijfsleven gegevens uitwisselen. Hoe kunnen we het potentieel van deze data ontsluiten en daarmee burgers en ondernemers proactiever helpen in verschillende fasen van hun leven? Doe mee met de Digicampus Hackathon 2022 op 24 en 25 maart in de Digicampus metaverse en denk mee over oplossingen.

Digicampus is op zoek naar voorstellen van teams voor:

  • het creëren van nieuwe kaders voor het delen van gegevens, infrastructuur en/of bestuursmodellen voor problemen in de wereld;
  • het proactief empoweren van burgers en ondernemers in verschillende fasen van hun leven met een nieuwe generatie openbare diensten – gebruikmakende van deze kaders, infrastructuur en/of bestuursmodellen.

Meer informatie? Klik dan hier.

Datum:

Tijd:

Locatie:

24 maart 2022

09:00

Digitaal

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie