Evenement: Het belang van data- en cloud soevereiniteit in Europa

Op donderdag 11 november 2021 van 13.30u – 17.30u organiseert T-systems een evenement rondom het belang van data- en cloud soevereiniteit in Europa. Het evenement vindt plaats in NortC Datacenters in Almere.

Verwacht een aantal keynote sprekers zoals Maximilian Ahrens (Gaia-X), Menno Weij (BDO), Stijn Grove (DDCA) en Sven Kullmann (Open Telekom Cloud). Zij zullen hun visie op data- en cloud soevereiniteit delen en ingaan op de rol van verschillende (Nederlandse) organisaties binnen Europese digitaliseringsambities.

Datum:

Tijd:

Locatie:

11 november 2021

13:30

Digitaal en op locatie

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie