Evenement: Het belang van data- en cloud soevereiniteit in Europa

Op donderdag 11 november 2021 van 13.30u – 17.30u organiseert T-systems een evenement rondom het belang van data- en cloud soevereiniteit in Europa. Het evenement vindt plaats in NortC Datacenters in Almere.

Verwacht een aantal keynote sprekers zoals Maximilian Ahrens (Gaia-X), Menno Weij (BDO), Stijn Grove (DDCA) en Sven Kullmann (Open Telekom Cloud). Zij zullen hun visie op data- en cloud soevereiniteit delen en ingaan op de rol van verschillende (Nederlandse) organisaties binnen Europese digitaliseringsambities.

Datum:

Tijd:

Locatie:

11 november 2021

13:30

Digitaal en op locatie

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie