Gaia-X Federation Services (GXFS) conferentie – woensdag 7 en donderdag 8 september

Op woensdag 7 september en donderdag 8 september vindt online en fysiek in Berlijn de GXFS-conferentie plaats.

De GXFS-conferentie gaat in op de rol van de Gaia-X Federation Services (GXFS) in het bereiken van de Gaia-X-doelen, de geleerde lessen vanuit de door Gaia-X gefinancierde projecten en laat u nader kennismaken met de GXFS-implementatiestrategieën. Op basis van de domeinen waarin de Duitse Gaia-X hub actief is wordt ingegaan op de gebruikersvereisten en hoe use-cases, onder andere op het gebied van Industrie 4.0, mobiliteit en gezondheid, worden geïmplementeerd. Tevens is er tijdens het event de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en te discussiëren.


Op de website van GXFS vindt u het programma en kunt u zich aanmelden,

Datum:

Tijd:

Locatie:

7 september 2022

12:30

Digitaal en op locatie

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie