Gaia-X Federation Services (GXFS) conferentie – woensdag 7 en donderdag 8 september

Op woensdag 7 september en donderdag 8 september vindt online en fysiek in Berlijn de GXFS-conferentie plaats.

De GXFS-conferentie gaat in op de rol van de Gaia-X Federation Services (GXFS) in het bereiken van de Gaia-X-doelen, de geleerde lessen vanuit de door Gaia-X gefinancierde projecten en laat u nader kennismaken met de GXFS-implementatiestrategieën. Op basis van de domeinen waarin de Duitse Gaia-X hub actief is wordt ingegaan op de gebruikersvereisten en hoe use-cases, onder andere op het gebied van Industrie 4.0, mobiliteit en gezondheid, worden geïmplementeerd. Tevens is er tijdens het event de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en te discussiëren.


Op de website van GXFS vindt u het programma en kunt u zich aanmelden,

Datum:

Tijd:

Locatie:

7 september 2022

12:30

Digitaal en op locatie

Andere evenementen

28 november 2022

Op 30 november heeft het Community Event plaatsgevonden van de Nederlandse Gaia-X hub. We gingen inzoomen op het Nederlandse ecosysteem en wat hier allemaal gebeurt. Binnen de scope van (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie