Gaia-X Leden Webinar: Ontmoet onze nieuwe CEO

Gaia-X Leden Webinar: Ontmoet onze nieuwe CEO

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze nieuwe CEO, Ulrich Ahle, en krijgt u uitleg over de nieuwe strategie van Gaia-X.

Heeft u niet de mogelijkheid gehad om de nieuwe CEO van Gaia-X te ontmoeten tijdens de summit in Alicante? Dit webinar biedt u de mogelijkheid om kennis te maken.

De sessie bestaat uit een presentatie van 30 minuten gevolgd door een Q&A-sessie van 15 minuten.

Neem deel via deze link.

We kijken ernaar uit u te zien.

Datum:

Tijd:

Locatie:

30 november 2023

09:00

Digitaal

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie