Gaia-X Summit 2023

Gaia-X Summit 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en vernieuwers die de digitale toekomst vormgeven. Het evenement biedt inspirerende keynotes, interactieve workshops en boeiende paneldiscussies. Ontdek de nieuwste inzichten, wissel ideeën uit en bereid uw netwerk uit. Bekijk de agenda.

Noteer 9 en 10 november in uw agenda en kom naar de Gaia-X Summit in de bruisende stad Alicante, Spanje, om de prestaties van Gaia-X te vieren, de grenzeloze mogelijkheden van coöperatieve digitale ecosystemen te verkennen en samen een toekomst te creëren waarin data echt gedemocratiseerd is.

Registreer hier vanaf september

Datum:

Tijd:

Locatie:

9 november 2023

08:30

Op Locatie

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie