Save the date: 4 april Health Data Space Event

Op maandag 4 april van 10.00-16.00 uur vindt online het Health Data Space Event plaats vanuit Gaia-X.

Gaia-X heeft als doelstelling data bij elkaar te brengen en beschikbaar te maken, ook in het gezondheidsdomein. Zo worden betere zorgverlening en preventie mogelijk voor iedereen. Privacy van burgers staat daarbij voorop, zodat zij zelf de controle hebben over hun eigen data.

Op 4 april vindt de aftrap plaats van de Gaia-X Health actielijn. Dit event biedt een uitgelezen mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in data spaces in het algemeen en, indien u werkzaam bent in het gezondheidsdomein, om onze roadmap in het gezondheidsdomein samen te bespreken en vorm te geven. Doe mee en druk hier mede uw stempel op!

Direct inschrijven

Programma Health Data Space Event
Het programma start met een algemene introductie en een overzicht van de use-cases. Daarna zijn er zes break-out sessies: drie rondom use-cases en drie rondom enablers binnen het Gaia-X Framework.

Use-case breakout-sessies:
– Kanker & zeldzame ziekten
– Patiëntgedreven metingen en uitkomsten
– Longitudinaal verkennend patiëntdossier onderzoek

Enabler breakout-sessies:
– Identiteit, consensus & vertrouwen
– Gezondheidsdata standaarden & interoperabiliteit
– Betrouwbare AI (artificiële intelligentie)

Inschrijven is nu mogelijk – reserveer deze dag vast in uw agenda!

Meer informatie of direct inschrijven? Dat kan hier.

Datum:

Tijd:

Locatie:

4 april 2022

10:00

Digitaal

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie