Community Meeting Gaia-X Hub Nederland

Op maandag 29 november vindt het Community Event van Gaia-X Hub Nederland plaats. Dit event is online bij te wonen. Van 14.00 – 16.00 uur wordt u volledig bijgepraat over recente ontwikkelingen, lopende usecases en ambities vanuit zowel Europees als Nederlands perspectief.

Datum: maandag 29 november 
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: live via Teams

Sprekers tijdens dit event zijn onder anderen Francesco Bonfiglio, CEO Gaia-X AISBL en Dominik Rohrmus, COO van Gaia-X AISBL. Tevens zullen Bert Verdonck (Philips), Harrie Bastiaansen (DASLOGIS) en Pepijn Groen (DSC) lopende usecases toelichten die vallen binnen de scope van Gaia-X. We eindigen met een paneldiscussie over de verwachtingen van Gaia-X. In deze paneldiscussie gaan Bert Verdonck, Jacqueline van de Werken en Michiel Steltman het gesprek met elkaar aan.  

Datum:

Tijd:

Locatie:

29 november 2021

14:00

Digitaal

Andere evenementen

28 november 2022

Op 30 november heeft het Community Event plaatsgevonden van de Nederlandse Gaia-X hub. We gingen inzoomen op het Nederlandse ecosysteem en wat hier allemaal gebeurt. Binnen de scope van (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie