Cyber Security & Cloud Exposition NL

events in wordcloud

Op 23 en 24 november vindt de Cyber Security & Cloud exposition plaats in de RAI Amsterdam. Leer meer over de meest innovatieve ontwikkelingen en technologieën die van invloed zijn op sectoren als overheid, energie, financiële diensten, gezondheidszorg en meer. Verwacht real-life casestudies, verdiepende sessies over cyberbeveiliging en cloud en paneldiscussies met experts binnen diverse onderwerpen zoals: Enterprise Cybersecurity, Cyber Intelligence, Regulation and Compliance en Developing Security Solutions.

Het Cyber Security & Cloud-evenement vindt fysiek plaats in de RAI Amsterdam. Dit is dezelfde locatie als de IoT Tech Expo, AI & Big Data Expo en Blockchain Expo, zodat je de convergentie van deze technologieën op één plek kunt verkennen. Wil je de conferentie liever online bijwonen? Dat kan op 30 november en 1 december!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het event en meld je aan!

Datum:

Tijd:

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie