DVC-SI Tafelgesprek, Een slimme fabriek in een digitaal verbonden keten: aan de slag!

In navolging van de eerdere Tafelgesprekken rondom SCSN, over onder andere de impact van Gaia-X op de maakindustrie, vindt op vrijdag 8 juli van 12.00 – 13.00 uur weer een Tafelgesprek plaats van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI).

Werken via de cloud, het delen van data met klanten en het slimmer maken van machines –in het afgelopen jaar zijn er tijdens de Tafelgesprekken van DVC-SI diverse ondernemers en onderzoekers daarover aan het woord geweest. Op de Brainport Industries Campus wordt gewerkt aan nieuwe Industrie 4.0 standaarden en technieken die dat makkelijker moeten maken. Deze worden steeds volwassener en kunnen in veel gevallen nu al concreet toegepast worden bij bedrijven in de maakindustrie.

In het komende Tafelgesprek komen een aantal betrokkenen aan het woord rondom de centrale vraag: Hoe kan ik hier bij aansluiten? Welke stappen moet ik zetten?

Meer informatie en aanmelden voor dit Tafelgesprek kan via de website van Smart Industry.

Benieuwd naar de Gaia-X referentiearchitectuur binnen SCSN? Lees meer

Datum:

Tijd:

Locatie:

8 juli 2022

12:00

Digitaal

Andere evenementen

15 mei 2024

Following the resounding success of the debut event in Bilbao, Spain, Gaia-X is teaming up with Gaia-X Hub Luxembourg to bring an unmatched experience for the Gaia-X Tech-X Conference (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie