Gartner IT Infrastructure, Operations & Cloud Strategies (online conferentie)

events in wordcloud

Op 22 en 23 november organiseert Gartner een virtuele conferentie over IT infrastructure, operations & cloud strategies. Leer gedurende deze online conferentie meer over het maximaliseren van efficiëntie en het bouwen van veerkrachtige systemen en teams. Blijf op de hoogte van toekomstige trends met diverse verdiepende sessies, zoals: cost optimizationsenior leadership circle (SLC), cloud migration strategies en security.

Benieuwd naar de complete agenda? Lees hier meer over het event en meld je aan.

Datum:

Tijd:

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie