9 maart 2022

Gezocht: Jedi’s voor Digicampus Hackaton 24 en 25 maart

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart 2022 vindt weer een (virtuele) Digicampus hackathon plaats, in samenwerking met de Dutch Blockchain Coalition en de NL Gaia-X hub. De inschrijving voor teams is inmiddels gesloten, maar actief meedoen is nog steeds mogelijk door de teams te coachen en ondersteunen als Jedi!

Meedenken en bijdragen als Jedi
Jedi’s zijn tijdens een gedeelte van de hackathon beschikbaar om de teams te coachen en ondersteunen. U bepaalt zelf op welk tijdstip of tijdstippen u beschikbaar bent. Heeft u inhoudelijke kennis van blockchain, SSI of federatieve data spaces? Of kennis over business cases, de juridische aspecten rondom data delen en specifieke toepassingsgebieden? Doe mee!

Aanmelden en meer informatie
Veer meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met Jacob Boersma (Jacob.Boersma@DutchBlockchainCoalition.org) of Peter Verkoulen (Peter.Verkoulen@tno.nl). Mocht u in uw netwerk mensen kennen die geïnteresseerd zijn om als Jedi de teams te coachen, attendeer hen dan vooral op deze oproep!

Over de Digicampus hackathon
Om onze complexe samenleving goed te laten functioneren, moeten burgers, overheden en het bedrijfsleven gegevens uitwisselen. Hoe kunnen we het potentieel van deze data ontsluiten en daarmee burgers en ondernemers proactiever helpen in de verschillende fasen van hun leven? Meer informatie over de hackathon is beschikbaar op de website van Digicampus.

De hackathon begint op donderdag 24 maart. Op vrijdag 25 maart aan het eind van de middag zijn de pitches van de teams. Vrijdag rond 20.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Share on

Meer nieuws

3 februari 2022

Op maandag 7 maart heeft vanuit de Nederlandse hub het webinar Gaia-X Federation Services (GXFS) met Andreas Weiss en Frans van Ette plaatsgevonden. Over het webinarGaia-X is het resultaat (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie