11 januari 2022

Terugblik nieuwsbrieven 2021

Sinds de lancering van de Nederlandse Gaia-X Hub in juni zijn er een aantal nieuwsbrieven verschenen met interessante nieuwtjes op zowel nationaal als internationaal niveau. Heb je onze nieuwsbrieven gemist of wil je ze graag nog eens inzien? Dat kan via onderstaande links.

Lees hier nieuwsbrief #3

Lees hier nieuwsbrief #4

Lees hier nieuwsbrief #5

Share on

Meer nieuws

17 augustus 2022

Op woensdag 7 september en donderdag 8 september vindt online en fysiek in Berlijn de GXFS-conferentie plaats. De GXFS-conferentie gaat in op de rol van de Gaia-X Federation Services (…)

28 oktober 2021

Beste Gaia-X belangstellende,  Als je leuke dingen doet, vliegt de tijd. Voor mijn gevoel schreef ik eergisteren het voorwoord voor onze vorige nieuwsbrief en nu leest u de volgende alweer. De ontwikkelingen rondom Gaia-X gaan (…)

25 oktober 2021

Op maandag 29 november vindt het Community Event van Gaia-X Hub Nederland plaats. Dit event is online bij te wonen. Van 14.00 – 16.00 uur wordt u volledig bijgepraat over recente ontwikkelingen, lopende usecases (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie