11 januari 2022

Terugblik nieuwsbrieven 2021

Sinds de lancering van de Nederlandse Gaia-X Hub in juni zijn er een aantal nieuwsbrieven verschenen met interessante nieuwtjes op zowel nationaal als internationaal niveau. Heb je onze nieuwsbrieven gemist of wil je ze graag nog eens inzien? Dat kan via onderstaande links.

Lees hier nieuwsbrief #3

Lees hier nieuwsbrief #4

Lees hier nieuwsbrief #5

Share on

Meer nieuws

28 november 2022

Op 30 november heeft het Community Event plaatsgevonden van de Nederlandse Gaia-X hub. We gingen inzoomen op het Nederlandse ecosysteem en wat hier allemaal gebeurt. Binnen de scope van (…)

22 november 2021

Op donderdag 25 november 2021 organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een webinar ICT en Cyberbeveiliging. Het evenement vindt online van 10.00 tot 11.30 uur plaats. Wat: webinar ICT (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie