Digicampus hackathon 2022

Om onze complexe samenleving goed te laten functioneren, moeten burgers, overheden en het bedrijfsleven gegevens uitwisselen. Hoe kunnen we het potentieel van deze data ontsluiten en daarmee burgers en ondernemers proactiever helpen in verschillende fasen van hun leven? Doe mee met de Digicampus Hackathon 2022 op 24 en 25 maart in de Digicampus metaverse en denk mee over oplossingen.

Digicampus is op zoek naar voorstellen van teams voor:

  • het creëren van nieuwe kaders voor het delen van gegevens, infrastructuur en/of bestuursmodellen voor problemen in de wereld;
  • het proactief empoweren van burgers en ondernemers in verschillende fasen van hun leven met een nieuwe generatie openbare diensten – gebruikmakende van deze kaders, infrastructuur en/of bestuursmodellen.

Meer informatie? Klik dan hier.

Datum:

Tijd:

Locatie:

24 maart 2022

09:00

Digitaal

Andere evenementen

22 november 2023

Wij nodigen u van harte uit voor het komende Leden Webinar op donderdag 30 november 2023, van 9:00 tot 9:45 CET. Tijdens deze sessie maakt u kennis met onze (…)

18 september 2023

Tijdens de vierde Gaia-X Summit vertellen we u over de vooruitgang die Gaia-X heeft geboekt en heeft ui de mogelijkheid om in contact te komen met industrieleiders, experts en (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie