19 september 2022

Gaia-X AISBL podcast met hub NL manager Peter Verkoulen

Gaia-X hub NL manager Peter Verkoulen was recentelijk te gast bij de Europese Gaia-X organisatie, de AISBL, om in hun podcast reeks ‘Gaia-X Hub Series’ meer te vertellen over de Nederlandse hub. In deze podcast gaat Verkoulen in op de Nederlandse focus binnen Gaia-X en legt hij uit waarom het belangrijk is om samen te werken in een internationale context, zeker voor een land als Nederland. Ook introduceert hij enkele brandpunten waar met name het Nederlandse ecosysteem kan bijdragen aan de Gaia-X ontwikkelingen – een open uitnodiging om samen te werken!

De podcast is hier te beluisteren.

Share on

Meer nieuws

29 september 2023

Ulrich Ahle is per 1 november 2023 de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van de Gaia-X European Association for Data and Cloud AISBL. Hij volgt Francesco Bonfiglio op, die (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie