29 juni 2021

Opstartfase hub

Gaia-X is een Europees initiatief, dat onder andere werkt met regionale hubs. De Nederlandse Gaia-X hub is op 29 juni jl. gelanceerd en streeft ernaar de Nederlandse ecosystemen samen te brengen, gezamenlijk op te trekken, use cases zichtbaar te maken en kennis te delen. De komende maanden gaan we hier graag samen met jou nader invulling aan geven.

Wil je de kick-off van de Nederlandse hub terugkijken? Dan kan middels de video hieronder

Let op: na minuut 5 hoor je een kleine ruis in de video. Deze ruis houdt na minuut 6 weer op.

Share on

Meer nieuws

17 augustus 2022

Op woensdag 7 september en donderdag 8 september vindt online en fysiek in Berlijn de GXFS-conferentie plaats. De GXFS-conferentie gaat in op de rol van de Gaia-X Federation Services (…)

11 januari 2022

Sinds de lancering van de Nederlandse Gaia-X Hub in juni zijn er een aantal nieuwsbrieven verschenen met interessante nieuwtjes op zowel nationaal als internationaal niveau. Heb je onze nieuwsbrieven (…)

29 juni 2021

Gaia-X is een Europees initiatief, dat onder andere werkt met regionale hubs. De Nederlandse Gaia-X hub is op 29 juni jl. gelanceerd en streeft ernaar de Nederlandse ecosystemen samen (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie