21 oktober 2021

Webinar OTC: Hoe beveiligen clouddiensten je data?

Hoe betrouwbaar zijn clouddiensten eigenlijk? Wat betekent veiligheid voor aanbieder en afnemers? De Online Trustcoalitie (OTC) organiseert twee webinars rondom het thema betrouwbaarheid en veiligheid van clouddiensten. Wil je je aanmelden? Dat kan via de onderstaande links.

Maandag 8 november 9:00 – 10:00 uur: Verdieping in betrouwbare en veilige clouddiensten voor afnemers en aanbieders

Onder leiding van Michiel Steltman (OTC) gaan Kees Verhoeven (oud Tweede Kamerlid), Peter Verkoulen (TNO, coördinator Gaia-X hub NL) en Ludo Baauw (Intermax) met elkaar in gesprek over veiligheid en betrouwbaarheid in de cloud. Deze sessie is toegespitst op zowel aanbieders als afnemers van deze diensten.

U kunt zich hier aanmelden voor de sessie op 8 november.

Woensdag 10 november 9:00 – 10:30 uur: Online Trust Coalitie en de rol van de auditor

In deze sessie gaan Tom Vreeburg (OTC), Irene Vettewinkel (ABN AMRO), Ruud Kerssens (Agentschap Telecom) en Kees Verhoeven (oud Tweede Kamerlid) met elkaar in gesprek over veiligheid en betrouwbaarheid in de cloud. Deze sessie gaat dieper in op de rol van de auditor en de maatschappelijke relevantie van dit beroep. Daarnaast wordt stilgestaan bij de Nederlandse en Europese ontwikkelingen.

U kunt zich hier aanmelden voor de sessie op 10 november.

Share on

Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuws

24 november 2021

Op maandag 29 november vindt de Community Meeting van Gaia-X Hub Nederland plaats. Dit event is online bij te wonen. Van 14.00 – 16.00 uur wordt u volledig bijgepraat (…)

30 september 2021

Op vrijdag 22 oktober organiseerde het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) in samenwerking met de Gaia-X hub Nederland een tafelgesprek over de impact van Gaia-X op de (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.