2 december 2021

Terugblik eerste Community Meeting Gaia-X Hub Nederland

Maandag 29 november heeft de eerste Community Meeting van Gaia-X Hub Nederland plaatsgevonden. En wat een opkomst! Via deze weg willen we alle deelnemers nogmaals hartelijk danken voor hun komst. Heeft u het webinar gemist of wilt u deze graag terugkijken? Dat kan middels de onderstaande links.

Programma
14:00 uur: Welkomstwoord door Peter Verkoulen met een update over de Nederlands Hub
14:15 uur: Francesco Bonfiglio (CEO Gaia-X Europa)  
14:30 uur: Dominik Rohrmus (COO Gaia-X Europa). Zijn presentatie is hier te downloaden.
14:45 uur: Q&A   
15:55 uur: Pauze
15:05 uur: Pepijn Groen (DSC) en Bert Verdonck (Philips) lichten usecases toe die vallen binnen de scope van Gaia-X 
15:35 uur: Panel discussie over de verwachtingen van Gaia-X: een tafelgesprek met Michiel Steltman, Bert Verdonck en Jacqueline van de Werken.
16:00 uur: Einde webinar 

Harrie Bastiaansen (DASLOGIS) kon onverwachts niet bij de Community Meeting van 29 november aanwezig zijn. Hij stond wel als spreker vermeld in het programma. Gelukkig heeft hij de mogelijkheid gevonden om een korte video voor u op te nemen waarin hij de usecase rondom het project DASLOGIS toelicht. De video kunt u hier bekijken.

Heeft u de Community Meeting gemist of wilt u bepaalde delen terugkijken? Bekijk de video hieronder.

Share on

Meer nieuws

15 november 2021

Op donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021 van 13.00 – 18.00 uur vindt de (online) Gaia-X Summit plaats. Verwacht interessante keynote sprekers, paneldiscussies en tafelgesprekken met verschillende hubs (…)

11 januari 2022

Sinds de lancering van de Nederlandse Gaia-X Hub in juni zijn er een aantal nieuwsbrieven verschenen met interessante nieuwtjes op zowel nationaal als internationaal niveau. Heb je onze nieuwsbrieven (…)

Use cases

Een overzicht van Use cases vanuit diverse sectoren in Europa ten behoeve van diverse ontwikkeling van Gaia-X. De use cases staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Evenementen

Een overzicht van de internationale evenementen rondom de ontwikkeling van Gaia-X. De evenementen staan op de website van onze internationale Gaia-X groep.

Gaia-X hub Nederland - een introductie

Gaia-X hub Nederland - een introductie